Ontdek de wereld van PE Construct:


Waar dromen en realiteit samenkomen 

 

Bij PE Construct overstijgen we de traditionele grenzen van zwembadbouw, renovatie, onderhoud en verzorging. Gedreven door een onwrikbare passie, transformeren we uw visies in adembenemende realiteiten. Hier is een blik op wat ons onderscheidt:three white deck chairs

Projecten die inspireren

Elk project begint met een droom. Van de eerste schets tot de laatste tegel, onze projecten weerspiegelen de individualiteit van elke klant. Ontdek hoe wij uitdagingen hebben omgezet in kansen, resulterend in prachtige zwembaden die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen overtreffen. Onze portfolio spreekt voor zich – een testament van precisie, innovatie en toewijding.


Begin nu

three lounges on pool area
a modern house with a pool in the middle of the yard

Sectie subtitel

Schrijf een of twee paragrafen die je product of diensten beschrijven. Om succesvol te zijn, moet je inhoud nuttig zijn voor je lezers.

Start met de klant – vind wat de klanten willen en geef het hen.


Ontdek meer

Changing the world is possible.
We’ve done it before.

Tony Fred, CEO

Oprichter en chief visionair, Tony is de drijvende kracht achter het bedrijf. Hij houdt zijn handen vol door mee te werken aan de ontwikkeling van de software, marketing en strategieën voor klantervaring.

Mich Stark, COO

Mich gaat graag uitdagingen aan. Met zijn meerjarige ervaring als commercieel directeur in de software-industrie heeft Mich het bedrijf geholpen om te komen waar het nu is. Mich is een van de knapste koppen.

Aline Turner, CTO

Aline is een van de iconische mensen in het leven die kunnen zeggen dat ze houden van wat ze doen. Ze begeleidt meer dan 100 interne ontwikkelaars en zorgt voor de community van duizenden ontwikkelaars.

Iris Joe, CFO

Iris, met haar internationale ervaring, helpt ons de cijfers gemakkelijk te begrijpen en te verbeteren. Ze is vastbesloten om succes te stimuleren en levert haar professionele inzicht om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.