Over ons

Welkom op onze "Over Ons" pagina. Mijn naam is Eugen, oprichter van PE Construct, en ik ben hier om de passie te delen die aan de basis ligt van ons bedrijf. Het begon allemaal met de wens om de dromen van onze klanten tot leven te brengen, door gewone ruimtes om te toveren in oases van ontspanning en vreugde.

Door de jaren heen ben ik gefascineerd geraakt door de complexiteit en schoonheid van zwembaden, ze niet alleen ziend als simpele constructies, maar als meesterwerken die het leven van mensen verrijken. Het is een kunstvorm die ontwerp, engineering en architectuur op een unieke manier combineert, en ons de kans geeft om iets echt speciaals te creëren.

Bij PE Construct zijn we trots op onze persoonlijke aanpak en toewijding aan elk project. We zijn hier om u niet alleen een zwembad te bieden, maar een ontsnappingsruimte in uw eigen achtertuin, waar u kunt genieten van momenten van ontspanning en plezier met uw dierbaren.

Missie, Visie en Waarden


Onze missie is om uitzonderlijke zwembadervaringen te creëren, die zowel esthetisch als functioneel zijn. We streven ernaar om voorop te lopen in de industrie door duurzame en innovatieve oplossingen te bieden. Onze waarden van integriteit, vakmanschap en klanttevredenheid zijn de pijlers waarop ons bedrijf rust.woman floating on body of water

Klaar om uw eigen zwembaddroom tot leven te brengen?


Neem contact met ons op voor een consultatie. 

Ons team staat klaar om uw visie te realiseren en een unieke zwembadervaring te creëren die uw verwachtingen overtreft.